Co zrobić, aby mięso pieczone na grillu nie było zbyt twarde lub suche? Jak właściwie określić czas grillowania i sprawdzić temperaturę? Czym przyprawić potrawy, aby miały wyśmienity smak i aromat? Na te oraz inne pytania odpowiedź znajdziesz na stronie: http://www.przepisy.pl/artykul/o-sekretach-grillowania-opowiada-piotr-murawskigdzie Piotr Murawski, szef kuchni marki Knorr, zdradza tajniki udanego grillowania. 

Sekrety smaku prosto z rusztu

Długie popołudnia i ciepłe letnie wieczory to doskonała okazja, aby spędzać więcej czasu na świeżym powietrzu w towarzystwie rodziny lub przyjaciół. Niezawodną propozycją na urozmaicenie spotkań jest wspólne grillowanie. Każdy z nas ma swoje ulubione potrawy z grilla oraz sprawdzone sposoby na ich przygotowanie. Jedni lubią dobrze wypieczone mięso, inni zajadają się chrupiącymi warzywami. Niez