Po długiej przerwie w stacjonarnej działalności, restauracja Epoka ponownie otworzyła swoje drzwi dla Gości. Miłośnicy fine food experience znów mogą przeżyć kulinarne doświadczenie, przez które przeprowadzi ich Executive Chef Marcin Przybysz. Restauracja Epoka wraca ze stałym teamem, który znany był Gościom sprzed czasów pandemii.

Niezmienny skład załogi restauracji to rzadkość na gastronomicznej mapie Warszawy. Lockdown w przypadku większości restauracji negatywnie wpłynął na branżę. Lokale ograniczały lub zamykały swoją działalność, a część pracowników postanowiła się przebranżowić i wybrać ścieżkę kariery zawodowej poza gastronomią. Gdy restauracja Epoka nie mogła funkcjonować w trybie stacjonarnym, pod jej egidą odbywały się kameralne warsztaty kulinarne oraz kolacje wyjazdowe w domach Gości, które pozwalały na odwzorowanie epokowego doświadczenia. Dzięki temu team pracowników w ramach przeszeregowania swoich obowiązków, wciąż był na pokładzie Epoki, by wspólnie realizować nowe klucze rozwiązań dla dobra restauracji.